Lightsheer - diodni laser
 
 
 
  Laser "Lightsheer", firme "Lumenis" postavio je veoma visoke standarde u tretmanima trajnog uklanjanja dlaka.
Primenjene temperature su znatno niže i nema neprijatnosti pri tretmanu trajne laserske epilacije. Komplikacije gotovo da i ne postoje. Tretman se obavlja veoma brzo. Laser Lightsheer je do sada dao najbolje rezultate u borbi protiv neželjenih dlačica.
Laser je snažan izvor svetla precizno određene talasne dužine. Njegov svetlosni snop emituje se iz sonde veličine 9x9 mm i dolazi do korena dlake te je zagreva i uništava.
Tokom tretmana, laser hladi kožu pri čemu se koristi ultrazvučni gel koji se pre tretmana nanosi na tretiranu regiju.
 
 
• Dobro došli na trajnu lasersku epilaciju u kozmetički salon "3M"

Kozmetički salon "3M" se nalazi na Bulevaru oslobođenja br.1 u Novom Sadu. Postojimo već šesnaest godina. Svakodnevno se edukujemo i usavršavamo. Pratimo novine i uvodimo ih. Opredelili smo se da se zajedno sa Vama borimo protiv neželjenih dlačica najboljim diodnim laserom "Light Sheer", metodom trajne laserske epilacije.

Trajna laserska epilacija diodnim laserom - Šta je to?


Epilacija laserom je trenutno najbrži i najbolji način trajne epilacije, tj. trajnog uklanjanja neželjenih dlačica. Radi se o bezazlenom antialergijskom i bezbolnom metodu kojii ne ostećuje kožu. Pitanja u vezi sa laserskom epilacijom je mnogo, a odgovore na njih pronaći ćete kod nas.

Koža - najveći ljudski organ!

Koža je najveći ljudski organ. Njena površina iznosi između 1,5 m2 i 2 m2, a njena težina iznosi približno jednu šestinu težine tela.

Dlake - rožnate, vlaknaste izrasline na telu

Na telu razlikujemo tri vrste dlaka: LANUGO (kratke svetle dlake koje pokrivaju telo novorođenčeta), VELLUS (tanke, nežne, kratke i svetle dlake sa malo pigmenta) i TERMINAL (tamne dlake sa dosta pigmenta - kosa, obrve i trepavice).

Slike često govore više od reči

Sve ono što radimo i sve čime se bavimo, možete videti na fotografijama tako što ćete posetiti našu fotogaleriju.
 
 
 
Copyright© 2012 Kozmetički salon "3M" Novi Sad - All Rights Reserved | Design by SlaVuj